Geschiedenis Meubelen Verhaegen

Sinds 1963

Sinds 1963

De geschiedenis van Meubelen Verhaegen gaat terug tot in 1963. Het is ‘Bereke’ Verhaegen die in deze tijd start met het op bescheiden schaal produceren en verkopen van zetels. Binnen enkele jaren groeit zijn atelier uit tot een echte fabriek met toonzaal. Door het luisteren naar de klant, het volgen van de trends en het telkens leveren van optimale kwaliteit tegen eerlijke prijzen, blijven de zaken zich steeds verder uitbreiden en worden de toonzalen steeds groter. Meubelen Verhaegen wordt een begrip, niet alleen in de regio Aarschot, maar zelfs ver daarbuiten.

Onveranderde service en kwaliteit

Sinds 1987 heeft Berekes oudste zoon Guy Verhaegen het roer in handen. Ook onder zijn impuls is de zaak vergroot, zodat bezoekers momenteel hun keuze kunnen maken in een showroom van meer dan 9000 m². Ondanks de enorme schaalgrootte die Meubelen Verhaegen in de loop van de jaren heeft verworven, zijn de persoonlijke service en hoogwaardige kwaliteit van de meubelen onveranderd gebleven. Nog altijd luisteren wij naar onze klanten, geven advies op maat en volgen de trends, zodat u bij ons altijd terecht kunt voor een meubelcollectie in alle sferen, stijlen en combinaties en het beste advies.

Meubelen Verhaegen N.V. - Grote baan 115, 3130 Betekom, België - Tel: 016 56 74 02 - Fax: 016 56 22 32 - BTW: BE 432 899 122 - meubel-verhaegen@freegates.be