Eettafels voor ieder interieur

Lopend langs onze eetkamers ziet u zichzelf waarschijnlijk al zitten. Op zondagochtend met het gezin aan de ontbijttafel, in het weekend aan een uitgebreid diner met vrienden of doordeweeks samen of alleen aan de koffie.

De eetkamer is een centrale plek in huis waar u regelmatig tijd doorbrengt. Natuurlijk wilt u dan dat uw eetkamer een prettige sfeer uitstraalt die past bij uw smaak en de rest van uw interieur.

Meubelen Verhaegen biedt talloze mogelijkheden uw eetkamer helemaal in te richten zoals u dat graag ziet. Van complete eetkamers waarbij eettafelstoelen en kasten op elkaar zijn afgestemd, tot afzonderlijke tafels en stoelen die u zelf combineert tot een perfecte eetkamer.

Honderden modellen tafels en stoelen

Wij hebben tafels en stoelen van verschillende houtsoorten zoals eikenteakgrenen en kersenhout. Maak uw keuze uit de honderden modellen die in onze showroom staan uitgestald. Iedere vorm, kleur, maat en stijl is bij ons vertegenwoordigd; klein, groot, rond, rechthoekig, klassiek, landelijk of modern.

Ook voor de verdere aankleding van uw eetkamer kunt u bij ons terecht, zoals voor decoratieve tafelkleden. Dus wat uw wensen ook zijn, u vindt het bij Meubelen Verhaegen.

Advies nodig over de inrichting van uw eetkamer? Wij zijn u graag van dienst.