Compleet en uitgebreid assortiment slaapkamers

Ons assortiment slaapkamers is behalve uitgebreid ook heel compleet. Bij Meubelen Verhaegen vindt u op de eerste verdieping complete slaapkamers in diverse stijlen, van klassiek tot modern.

Onze totaalconcepten voor slaapkamers bestaan uit bij elkaar passende bedden, nachtkastenkledingkasten en commodes, waarmee u van uw slaapkamer één mooi geheel maakt. Uiteraard zijn de verschillende onderdelen ook los verkrijgbaar. In onze collectie slaapkamers hebben wij ook vrolijke, lieve en stoere kinderslaapkamers, zowel voor kleintjes als tieners. De mooie designs en stevige materialen maken onze kinderslaapkamers altijd tot een goede keuze.

Kijken, combineren en kiezen

Naast de totaalconcepten voor slaapkamers kunt u bij ons ook terecht voor losse beddenlattenbodems en matrassen. Hiervoor geldt dat wij altijd een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hanteren.

En om het geheel helemaal compleet te maken vindt u bij ons ook diverse accessoires en textiel zoals sierkussens en dekbedovertrekken, om uw nieuwe slaapkamer helemaal in stijl mee aan te kleden.

Uiteraard staan wij graag klaar om u te adviseren over de inrichting van uw slaapkamer en de verschillende soorten lattenbodems en matrassen.